Få 15% på hårfjernelse hele december og januar

Om Clinic Iconic

Mød folkene bag klinikkerne

Silje Moe Stubø

Indehaver og kosmetisk sygeplejerske

Indehaveren og klinikchefen, Silje, er uddannet sygeplejerske og har specialiseret sig inden for kosmetisk sygepleje, herunder anti-aging, ansigtskonturering med ikke-permanente  fillers og andre luksuriøse behandlinger. Hun er anerkendt i branchen og kendt for sit moderne arbejde med læber. Hendes professionalisme og ekspertise værdsættes af mange kunder, hvilket har ført til, at hun har taget skridtet videre med at åbne klinikken i Aalborg og blot et år senere i København.

Silje udfører behandlinger i begge klinikker.

Silje underviser internationalt og afholder både foredrag på sygeplejeskoler samt adskillige masterclasses, hvor hun holder kurser for læger og sygeplejersker i dybdegående teori, komplikationsteori samt hendes egne teknikker inden for Russian Volume, næsekorrektioner og ansigtsfillers.

Cecilie

Kosmetisk sygeplejerske

Cecilie er den faste behandlersygeplejerske i klinikken i København. Hun har inden sit virke som kosmetisk sygeplejerske arbejdet på kardiologisk afdeling og Øjenambulatoriet på Aalborg Universitetshospital. Dog har det været drømmen siden studiestart at blive kosmetisk sygeplejerske, og i 2021 flyttede hun fra Aalborg til København for at følge drømmen om at blive kosmetisk sygeplejerske.

Cecilie brænder for at dygtiggøre sig og være i konstant udvikling indenfor det kosmetiske felt, hvilket blot er én af grundene til hun passer ind i teamet hos vores dygtige og passionerede behandlere.

Som person er Cecilie smilende, åbensindet og omsorgsfuld, hvilket betyder at hun lægger ligeså stor vægt på det relationelle som det håndværksmæssige, for at give kunden den bedste behandling og skaber de bedste resultater.

Pernille Lindgaard

Kosmetisk sygeplejerske

Pernille især vores permanent ansatte sygeplejerske på vores klinik i Aalborg. Her vil du møde en utrolig smilende, ambitiøs, fagligt stærk og udadvendt kosmetisk sygeplejerske, der brænder for at arbejde inden for det kosmetiske område og værdsætter det personlige forhold til sine kunder.

Hun lægger stor vægt på at forbedre sine færdigheder og sikre, at klienterne føler sig tilfredse og er i trygge omgivelser. Pernille har tidligere arbejdet som sygeplejerske på Aalborg Akut- og Traumecenterets akutmodtagelse i 2,5 år og har også arbejdet som vikar på forskellige afdelinger. Derfor kan man med sikkerhed sige, at du kan føle dig i trygge hænder hos Pernille.

Heidi Ljatifi

Kosmetisk sygeplejerske

Heidi er en ambitiøs, imødekommende og erfaren sygeplejerske med et højt fagligt niveau.

Heidi er motiveret for at udvikle sig, har fokus på vejledning og vil sikre sig, at hver kunde får en tryg og god behandling. Heidi har mange års erfaring fra sundhedssektoren og går ikke på kompromis med sin faglighed. Heidi arbejder selvstændigt, er handlekraftig og har erfaring med det akutte, vægter kommunikation, og som kunde kan man forvente at blive medinddraget i hele sit behandlingsforløb.

Heidi har arbejdet mange år i Matas og kommer til at dygtiggøre sig videre inden for hud- og hudpleje, hvilket gør, at hun står klar til at give den bedste vejledning til din hud og anti-aging.